Nieuws

World Cup of Pool 2021: Kevin Lannoye en Serge Das gaan er vol voor

Na een lange periode zonder tornooien omwille van COVID-19 komt er ook weer beweging in de poolwereld. Vorige maand vond er al de Predator CLP plaats en er zitten nog heel wat tornooien aan te komen. 

lees meer

LAMHASNI WINT BE POOL TOUR OKTOBER

Elke laatste zaterdag van de maand is het huistoernooi in Bal-enzo te Wilrijk,
deze keer was de discipline 9-ball en konden we 30 deelnemers inschrijven.
Volledige uitbetaling en sponsoring van Keu-Atelier zorgde voor een mooie prijzenpot!
Om de winnaar een naam te kunnen geven met het dubbel knock out systeem stonden er 59 wedstrijden op het programma,

lees meer

DE LEE PAKT OVERWINNING OP ARENA CUP OKTOBER

Met z'n 21'en begonnen ze deze keer aan de oktobereditie van de Arena Cup. Misschien iets minder in aantal maar zeker niet minder in niveau waren ze klaar voor een dagje 8 ball. In de poulefases waren er niet echt verrassingen op te merken.

lees meer

MARCO TEUTSCHER WINT BE POOLTOUR SEPTEMBER MET GLANS

Laatste zaterdag van de maand en dan is het huistoernooi in Bal-enzo, deze keer was de discipline 8-ball en konden we 45 spelers verwelkomen om naast hun beste spel van de nieuwe tafels te genieten!

lees meer

MARINO CUFFEZ WEER OP HET HOOGSTE SCHAVOT OP ARENA CUP

Met 24 streden er alweer best wat deelnemers op voor de septembereditie van de Arena Cup. Na de poulefase vonden we Jan Kesteloot, Nicky Vanacker, Stephane Defrasnes, Marino Cuffez,, Davy Colman, Ronny Brocken, Bart van den Bergh en Noël Bruynooghe terug in de kwartfinales.

lees meer

DATA VOORRONDES EN HOOFDTORNOOI MEZZ CUES STELLA ARTOIS OPEN 2020 BEKEND

Naar jaarlijkse gewoonte wordt er in de Klokke weer een 9 ball tornooi georganiseerd met de Europese top. Het hoofdtornooi zal doorgaan van 7 tot en met 10 februari 2020 in de Klokke in Oostende. 

Graag eens tegen een topper gespeeld. Dat kan! De Klokke organiseert twee kwalificatietornooien op 13 oktber en 16 november waarbij er telkens een aantal spots te verdienen vallen. 

lees meer

DYLAN VYVEY GAAT MET DE WINST AAN DE HAAL OP STOVIE CUP 9

31 spelers waren weer paraat voor de Stovie Cup. Op deze 9de speeldag werd er 10 ball gespeeld. In de kwartfinales geen verrassende namen. Mr Stovie Cup, Davy De Lee wist hierin nipt te winnen van Nicky Vanacker (5-4), Patrick Vanhoucke had heel wat minder moeite met Dirk Maesen (5-0). Stephane Defrasnes won vlot van Pascal Durnez (5-1) en Dylan Vyvey schoof Olivier Vnadepitte met 5-3 opzij.

lees meer

IVO AARTS WINT BALENZO 9 BALL OPEN

Met een zeer sterk veld met toppers uit zowel binnen- als buitenland startten 48 spelers zaterdag aan de Balenzo 9 ball Open. Al snel mocht blijken dat onze Noorderburen ook wat in de pap te brokken zouden hebben. Jan Van Lierop en Ivo Aarts plaatsten zich samen met onze Belgische habitués, John, Piotr, Stephane, Rachid en Kristof en hun landgenoot Gijs Van Westbrugge voor de kwartfinales.

lees meer

THE BOYZ FROM THE HOOD GRIJPEN TITEL OP BK TEAMS 2019

Na jaren van afwezigheid was het BK teams terug. Niet georganiseerd op basis van de competities in de regio's dit keer, maar met een vrij samen te stellen team. 8 teams waagden hun kans afgelopen zaterdag in de Arena in Gent.

lees meer

VANACKER ZEGEVIERT OP SPEELDAG 8 STOVIE CUP

De zomer loopt stilaan op zijn einde. Dat betekent echter niet dat poolminnend België nergens terecht kan. Vandaag kon het weer in de Mambo in Kortrijk. Met 29 spelers startten ze vandaag. In de kwartfinale vonden we niet echt verrassingen buiten misschien de Fransman Philippe Fayard en Olivier Vandepitte.

lees meer

Pagina's

Onze sponsors