Nieuws

WOLFGANG SOUQUET PASSED AWAY

We were informed that yesterday, Wolfgang Souquet, father of Ralf Souquet has passed away. 

Mr Souquet was a very important person and well known person in the pool world, especially in the border region of Belgium and Germany (PBVRN)

We offer our sinceres condolences to Ralf, his family and his friends. May strength guide you through these difficult times. 

lees meer

Officieel communiqué - Communiqué officiel – Official communiqué - Offizielles Kommuniqué

NL

Beste poolliefhebbers

Het pool gebeuren in België heeft een evolutie nodig en de P-B-B moet daarin een drijvende kracht zijn.

Er is veel gezegd over de P-B-B.. een aantal pluspunten.. veel minpunten.. Maar de algemene conclusie was en is.. tijd voor verandering.. nu.. die verandering is er gekomen.

lees meer

LAUWEREYNS WINT OOK IN 2022 HET BK 9 BALL

Tijdens het weekend van 7 en 8 mei 2022 vond het Belgisch kampioenschap 9 ball plaats in Balenzo (Wilrijk). Op zaterdag werden de voorrondes afgewerkt een race tot 9 in elke ronde.

Zondag was het dan aan de top 16 uit de ranking samen met de 16 geplaatsten van zaterdag, om uit te maken wie zich tot Belgisch kampioen mocht kronen. 

lees meer

SPONSORNIEUWS

Het doet ons enorm goed om te merken dat er mensen zijn die weer geloven in de heropleving van pool in België. We kunnen jullie dan ook met plezier melden dat we een nieuwe sponsor hebben. 

lees meer

EK 2022 - BELANGRIJKE INFORMATIE - EC 2022 - IMPORTANT INFORMATION

Please find attached to this article the invitation informatie for the EC next year. 

Deadline for spot requests for the federation is 10/1/2022

Deadline for players to request spots upon the federation is 1/1/2022

lees meer

BK 10 BALL - LANNOYE DE BESTE IN WEST-VLAAMSE FINALE

Afgelopen zondag waren we te gast in de Arena (Gent) voor het 2de 'post Corona' BK. Althans, nog steeds beperkt door een sluitingsuur en een verplicht mondmasker maaktem we ons op voor het BK 10 ball. 

Met een 50 tal spelers startten we verleden week al met een voorronde in de Shooters (Tremelo) en eentje in de Smoking Cue (Torhout). 

lees meer

LAUWEREYNS PAKT DE TITEL OP HET BK 9 BALL

Afgelopen weekend verschenen er 52 spelers op het BK 9 ball. Het eerste BK in 1,5 jaar, zag er onvoorspelbaar uit met diverse toppers als Davy De Lee, Joris Vaes, Moritz Lauwereyns, Diana Khodajaeva en Johny Vanrijkel. Naarmate de dag vorderde werd stilaan duidelijk dat de West-Vlamingen De Lee en Lauwereyns niet te stoppen waren.

lees meer

OPNIEUW HOOFDROL VOOR VAN LIEROP OP BE POOLTOUR

PBB goes Twizzit

Communicatie naar de leden en het ledenbeheer zijn alijtd een moeilijke opgave geweest voor PBB. Daarom gaan we vanaf dit seizoen met Twizzit van start. Twizzit laat ons toe om ledenbeheer te doen via een web portal,  communicatie met de leden vai de Twizzit app, alsook in een latere fase het verwerken van online betalingen.

lees meer

VAN LIEROP STERKSTE OP BE POOLTOUR 2021 AUGUSTUS

9-ball was de te spelen discipline deze editie.
lees meer

Pagina's

Onze sponsors