Nieuws

VANACKER ZEGEVIERT OP SPEELDAG 8 STOVIE CUP

De zomer loopt stilaan op zijn einde. Dat betekent echter niet dat poolminnend België nergens terecht kan. Vandaag kon het weer in de Mambo in Kortrijk. Met 29 spelers startten ze vandaag. In de kwartfinale vonden we niet echt verrassingen buiten misschien de Fransman Philippe Fayard en Olivier Vandepitte.

lees meer

VERVONDEL VERSLAAT BROCKEN IN FINALE EDDY'S 70TH BIRTHDAY CUP

Wat is er beter om de verjaardag van een poolspeler te vieren dan een pooltornooi. Zo dachten ook Noël en Sandra erover en daarom organiseerden ze voor de 70ste verjaardag van Sandra's vader een pooltornooi. Ondanks de zomervakantie was er toch weer 34 man present. Er werd 9 ball gespeeld en dit met een DKO systeem.

lees meer

NOËL BRUYNOOGHE WINT ARENA CUP AUGUSTUS

We naderen stilaan het einde van de zomer en dus is het tijd om zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Dit kon, ondermeer dit weekend tijdens de 8ste Arena Cup van 2019.  Met 25 streden ze om de titel. Als naar gewoonte werd er eerste in poules gespeeld waarna de eerste 16 doorgingen naar een eindtabel.

lees meer

DIANA KHODJAEVA PAKT WINST IN 52 CANDLES TORNOOI

The day after the day before...

lees meer

JOHN ROELS BOEKT EERSTE TORNOOIZEGE OP DE JULI-EDITIE ARENA CUP 2019

Ondanks de verlofperiode konden de organisatoren van de Arena Cup rekenen op 25 deelnemers. Het deelnemersveld loog er ook niet op met enkele winnaars van de 6 vorige edities van dit jaar. Er werd naar goede gewoonte eerst in poules gespeeld waarna de 16 beste spelers doorgingen naar de eindtabel.

lees meer

DE LEE SLAAT WEER TOE OP STOVIE CUP JULI

Ondanks de verlofperiode traden alweer 33 spelers aan. Onder hen waren de meesten, spelers die we elke keer weer terugzien op de Stovie Cup. In de kwartfinales waren er dan ook geen verrassingen buiten Eiminas Buliatis, een speler van Litouwse orgine.

lees meer

L'UNION FAIT LA FORCE - EENDRACHT MAAKT MACHT - PBB ZET SAMENWERKING MET FNBA OP POTEN

Dat het huidige bestuur van PBB al wel eens een uitsapje maakt en out of the box denkt is wellicht niemand ontgaan. We zijn steeds op zoek naar manieren om onze sport te doen groeien. Dit was ook zo tijdens mijn eerste bezoek aan de mensen van de FNBA (Fédération Namuroise de Billiard Anglais).

lees meer

AMEDEO DURNEZ STERKSTE TIJDENS STOVIE CUP VAN JUNI

Op deze 6de ronde van de Stovie Cup van 2019 werd er 10 ball gespeeld in de Mambo in Kortrijk. Met 33 spelers trokken ze ten strijde. Bij de kwartfinalisten waren er niet echt vreemde eenden in de bijt te bespeuren. Buiten Mr Stovie Cup, Davy De Lee, Stephane Defrasnes en Mihai Szabo, plaatsten ook Steve Desmet, Nassous Drouvis, Michiel Yperman en Nicky Vanacker zich voor de laatste 8.

lees meer

VAN DEN BERGE STRANDT OP EEN HAAR VAN DE KWARTFINALE OP AC2019

Ook bij de heren mogen we zeggen dat België zijn naam eer heeft aangedaan. Verschillende spelers plaatsten zich voor de finaledag op maandag. Onder hen onder meer Kristof Van Den Berge die op zondag al een verdienstelijke 9de plaats pakte samen met Johny Vanrijkel en Kris Vanmechelen (a.k.a. team Take it Easy).

lees meer

AXEL MAES BEHAALT EEN MOOIE 3DE PLAATS OP AC2019

Rond Pinksteren is traditioneel Luxemburg 'the place to be' voor de poolliefhebber. Ook dit jaar zakten weer een aantal honderden spelers af naar de nieuwe locatie van de Ardennen Cup. Voor het eerst sinds enkele jaren waren er ook weer Belgische jeugdspelers actief. Wout Campe, Raphael Delchef en Axel Maes gaven het beste van zichzelf. En of dat genoeg was? Zeker.

lees meer

Pagina's

Onze sponsors