World Cup of Pool 2021: Kevin Lannoye en Serge Das gaan er vol voor

Na een lange periode zonder tornooien omwille van COVID-19 komt er ook weer beweging in de poolwereld. Vorige maand vond er al de Predator CLP plaats en er zitten nog heel wat tornooien aan te komen. 

Binnen exact 8 dagen gaat ook de World Cup of Pool plaats, een Scottish double tornooi voor landenteamsin het stadion van Milton Keynes (UK). Na enkele jaren van afwezigheid neemt dit jaar België ook weer deel aan dit prestigieuze tornooi. 

Van 9 tot 14 mei zullen Serge Das en Kevin Lannoye de kleuren van ons land verdedigen. Hun eerste tegenstander is Estland (Dennis Grabe en Marc Mägi). Natuurlijk zijn beide heren erop gebrand om een goede prestatie neer te zetten en daarbij hoort natuurlijk een goede voorbereiding. 

Afgelopen dinsdag en vrijdag legden ze dan ook de laatste hand aan hun voorbereiding onder het toeziend oog van Johny Vanrijkel in de Balenzo in Wilrijk. 

Voor Kevin wordt het zijn eerste deelname en hij is er dan ook op gebrand om een goeie prestatie neer te zetten. Hij was de afgelopen maanden ook niet van de trainingstafel weg te slaan. Ook schuwde hij de tegenstand niet met onder meer wedstrijden tegen sterke tegenstanders als Marc Bijsterbosch en Mohamed Soufi. 

Serge is wat de WCOP betreft niet aan zijn proefstuk toe en het hoeft geen betoog dat hij een goede speler is. 

We wensen hun alleszins heel veel succes toe! 

Good luck guys!

 

Onze sponsors