AARON VANCOPPENOLLE PAKT GOUD OP EERST BK 10 BALL JEUGD (U21)

Zoals eerder vermeld was het BK Jeugd een primeur en sowieso een trial voor dit bestuur. Met 13 deelnemers begonnen ze aan wat een lange maar leuke dag beloofde te worden. Eerst werden er zoals aangekondigd poules afgewerkt. Het resultaat van de poulefase vinden jullie op onderstaande link:

https://cuescore.com/tournament/PBB+BK+10+Ball+Jeugd+%28U21%29/2899902

Daarna goten de organisatoren de resultaten van de poulefase in een ietwat meer gewoon DKO tabel zoals de 'grote jongens'. Resultaat: iedereen had een dag vol poolplezier en uiteindelijk nog een mooie prijs om mee naar huis te nemen. In de halve finale bleven er dus nog 4 echte kanshebbers over op de eerste plaats. Hierin wist  Aaron van Raphael Lanckhor te winnen met 6-3 en Dylan Vyvey maakte een einde aan het succesverhaal van Axel Maes, een van de jongens die we zeker de komende jaren moeten blijven in de gaten houden. In de West-Vlaamse finale toonde Aaron zich de sterkste met 7-5. 

De resultaten van de eindtabel vinden jullie hier: https://cuescore.com/tournament/Eindtabel+BK+10+ball+Jeugd+%28U21%29/311...

Bron: Kristof Vandenborn

Foto: Michiel Yperman

 

 

Onze sponsors